Sleep

550 RON

Sleep: Pachet 2

✔ 14 teme zilnice;

✔ 10 înregistrări audio.

✔ 1 sesiune individuală online de 30min.

Mai multe informatii

650 RON

Sleep: Pachet 3

✔ 14 teme zilnice;

✔ 10 înregistrări audio.

✔ 1 sesiune individuală online de 90min pentru a intra în profunzimea Universului inconștient.

Mai multe informatii


Relaxează-te. Odihneşte-te. Regenerează-te. 

Trebuie sa ne facem treaba pentru a fi fericiți. Si, pe măsură ce ne concentrăm pe numeroasele obligații care ne aduc bucurie și viețile pe care le dorim, somnul este adesea prima activitate pe care o sacrificăm. Suntem constrânși de presiunile mediului extern să fim productivi, înlocuind astfel timpul alocat relaxării şi odihnei, cu mult prea multe ore de muncă. În timp ce acest lucru poate duce la realizări mai mari şi productivitate mărită, pe termen lung perturbă ciclurile naturale ale corpului, scăzând în timp productivitatea şi puterea de concentrare.Lipsa de somn, fie ea continuă sau rezultatul trezirilor pe parcursul nopții, creează doze mari de stres pentru corp și minte. Aceasta poate avea un impact negativ asupra sănătății fizice și mentale, afectând performanța în muncă, relațiile sociale și conducând la probleme psihice, precum anxietatea sau depresia. Prin intermediul acestui program vei fi ghidat de unele dintre cele mai bune metode, să îţi îmbunătățești radical calitatea somnului. În cele 14 zile vei învăța să folosești mișcările yoga, tehnicile de respirație, antrenamentele mentale și meditația pentru a te bucura de un somn profund şi odihnitor în fiecare noapte. Vei descoperi cum să îţi calmezi mintea, cum să îţi găseşti liniștea și, în final, cum să elimini insomnia, stările de stres, anxietate şi oboseală cronică, prin cele mai bune tehnici pentru a obține nopţi relaxante şi odihnitoare.

Descoperă avantajele programului!

•    Îţi vei descoperi ciclurile naturale de somn şi propriul ritm de relaxare şi odihnă;
•    Vei învăţa diferite metode, pe care le poți folosi de fiecare dată când te confrunți cu starea de insomnie;
•    Te vei deconecta de la grjile şi problemele zilnice, astfel încât să te bucur de un somn profund şi odihnitor;
•    Îţi vei relaxa mintea şi corpul pentru a-ţi îmbunătăţi calitatea somnului, pe termen lung;
•    Vei avea un stil de viață mai sănătos mental și fizic.

Cum funcționează?

Începând cu data pe care tu o setezi, vei primi zilnic câte o provocare care va dura aproximativ 10 minute (de exemplu, scrie toate calitățile de care ai nevoie ca să realizezi visul tău). În total vor fi 14 de zile. În fiecare zi, vei primi câte o înregistrare audio care te va ajuta să intri în diferite stări și care te va învăța cum să lucrezi cu tine. Vei avea acces la aceste înregistrări audio 2 luni după data la care ai terminat programul.

Testează gratuit

Înainte de a începe programul poți testa gratuit prima înregistrare audio. Te invităm să găsești un spațiu unde poți fi doar tu, să te așezi într-o poziție confortabilă și să asculți înregistrarea audio la căști.