Stress Break: Pachet 1

Stadiu curent
Nu te-ai inscris
Pret
400 RON
Incepe acum!
stressbreak-simona-nicolaescu
Cum găsești liniștea în mijlocul haosului?

Mintea poate fi un tsunami de rutine, activități, comportamente condiționate, angajamente, intenții și dorințe. Adaugă acestui lucru incertitudinile necunoscute, neplanificate și neașteptate, care se desfășoară cu fiecare mesaj, email, apel telefonic sau conversație, și înainte de a ști … ai fost luat de val de reactivitate și ai pierdut urmele obiectivului pe care ţi-ai propus să îl atingi.

Primul pas care este de parcurs, este să ne calmăm, să ne liniștim, să reînvățăm să respirăm ușurați.

Simți că te iau pe sus evenimentele din jurul tău?
Simți că nu mai ai controlul stărilor tale?
Vrei să înveți să te relaxezi?
Vrei să afli tehnicile care să sprijine starea ta de bine?

Descoperă antrenamentele mentale care te ajută să-ți atingi starea de relaxare de care ai nevoie în această perioadă. Sunt programe audio însoțite de mici provocări care te ajută să te menții în formă emoțională și mentală. Te ajută să crești nivelul de relaxare, de energie, să ai o atitudine mai pozitivă, mai încrezătoare.

Crește reziliența în 30 de zile!

Vei fi îndrumat să îți cultivi starea de relaxare până la un punct de măiestrie și să-ți transformi viața de unde te afli şi până în locul în care vrei să fii. În fiecare zi vei primi o lecție scurtă de viață și o sesiune audio, astfel încât să poţi trece fără efort peste perioada aceasta dificilă.

Descoperă avantajele programului!

•    Învață tehnici puternice pentru a-ţi calma mintea și învaţă să te eliberezi de anxietatea și stresul zilnic. •    Maximizează starea de bine, de recunoștință din viața ta. •    Deconectează de la frici și griji •    Descoperă gândurile negative care te însoțesc și le modifică cu unele constructive •    Restabilește și păstrează echilibrul interior

Cum funcționează?

Începând cu data la care îți activezi codul de conectare, vei primi zilnic câte o provocare care va dura aproximativ 10 minute (de exemplu, scrie toate calitățile de care ai nevoie ca să realizezi visul tău). În total vor fi 30 de zile. În fiecare zi, vei primi câte o înregistrare audio care te va ajuta să intri în diferite stări și care te va învăța cum să lucrezi cu tine. Vei avea acces la aceste înregistrări audio 2 luni după data la care ai terminat programul.

Testează gratuit

Înainte de a începe programul poți testa gratuit prima înregistrare audio. Te invităm să găsești un spațiu unde poți fi doar tu, să te așezi într-o poziție confortabilă și să asculți înregistrarea audio la căști.

Găsești un spațiu unde poți fi doar tu, să te așezi într-o poziție confortabilă și să asculți înregistrarea audio.