Connect

400 RON

Connect: Pachet 1

✔ Pachetul de teme zilnice;

✔ Înregistrările audio.

Mai multe informatii

600 RON

Connect: Pachet 2

✔ Pachetul de teme zilnice;

✔ Înregistrările audio;

✔ O sesiune de 30 min online pentru a lămuri anumite aspecte care poate nu au fost clare.

Mai multe informatii

750 RON

Connect: Pachet 3

✔ Pachetul de teme zilnice;

✔ Înregistrările audio;

✔ O sesiune individuală de 90 min pentru a intra în profunzimea Universului inconștient.

Mai multe informatii


Știi care este cel mai important partener de viață al tău?

Abia atunci când suntem bolnavi, începem să rămânem conectați la propriul corp. De fapt, boala în sine reprezintă un semnal al corpului că este nevoie să încetinim ritmul cotidian, să ne odihnim, să îi acordăm atenție mai multă.

Corpul este cel mai important partener de viață, el ne susține cu energie în tot ceea ce facem. De aceea, este esențial să rămânem conectați la el și să prevenim bolile.

Vrei să descoperi ce impact au gândurile tale asupra corpului?
Vrei să înveți cum să reduci durerile și tensiunile fizice?
Vrei să afli tehnicile prin care obții relaxare fizică?

Descoperă antrenamentele mentale care te ajută să-ți atingi starea de sănătate a corpului, să previi ca emoțiile tale să lase amprente negative asupra lui. Sunt programe audio însoțite de mici provocări care te ajută să te menții în formă fizică și mentală. Te ajută să crești nivelul de relaxare, de energie fizică.

Învață să asculți și să vindeci corpul în 14 zile!

Vei fi îndrumat în descoperirea puterilor tale de vindecare cu ajutorul minții, să îți cultivi practica de a te conecta la propriul corp și să înveți să te relaxezi. În fiecare zi vei primi o lecție scurtă de viață și o tehnică de meditație unică, astfel încât să poţi să aliniezi mintea la nevoile corpului.

Descoperă avantajele programului!

•    Vei afla tehnici foarte puternice pentru a-ți ajuta corpul să se vindece atunci când ai diferite probleme (dureri de cap, de stomac etc.).
•    Vei învăța să folosești instruncțiuni mentale pozitive pentru a-ți menține corpul sănătos.
•    Vei practica exerciții care au impact major asupra corpului, programându-l să fie relaxat.
•    Vei echilibra cele două emisfere ale creierului.
•    Vei avea un stil de viață mai sănătos mental și fizic.
•    Vei obține un echilibru între partea emoțională și cea fizică.

Cum funcționează?

Începând cu data la care îți activezi codul de conectare, vei primi zilnic câte o provocare care va dura aproximativ 10 minute (de exemplu, scrie toate programele care ți-au fost implantate de mic, legate de sănătate – nu sta în current că vei răci, nu bea apă rece că vei avea durere în gât, etc.). În total vor fi 14 zile. În fiecare zi, vei primi câte o înregistrare audio care te va ajuta să intri în diferite stări și care te va învăța cum să lucrezi cu corpul tău. Vei avea acces la aceste înregistrări audio 2 luni după data la care ai terminat programul.

Testează gratuit

Înainte de a începe programul poți testa gratuit prima înregistrare audio. Te invităm să găsești un spațiu unde poți fi doar tu, să te așezi într-o poziție confortabilă și să asculți înregistrarea audio la căști.

Începe acum

Alege pachetul care ți se potrivește cel mai tare. Dacă nu ești 100% satisfăcut, îți vom restitui banii. Te rugăm să introduci contact@lifefitsimonanicolaescu.ro la contactele din email pentru a nu intra emailurile în spam.