BlogRead the Latest News

Depaseste momentul despartirii de persoana iubita

Cu totii am trecut printr-o despartire dureroasa, iar daca acum treci prin aceasta perioada dificila si ai nevoie sa te linistesti, iti propun sa asculti acest material audio pentru a te ajuta sa vezi situatia respectiva dintr-un alt unghi si sa te relaxezi.

Pentru ca acest material audio sa te ajute, este nevoie sa gasesti un spatiu intim, sa te asezi intr-o pozitie confortabila si sa asculti la casti. Iti doresc sa ai cat mai multe revelatii cu privire la viata ta si sa descoperi ca posibilitatile sunt infinite la provocarile care apar.

Daca ai nevoie de spriin pentru a gestiona stresul din viata ta, te invit sa te inscrii in programul LifFit.

Daca vrei sa primesti alte inregistrari audio utile, te invit sa te inscrii la NEWSLETTER.

Prima ta sesiune de mindfulness

O mare parte timp timpul nostru îl petrecem cu mintea hoinărind, trecând de la una la alta, și mult prea puțin îl petrecem în totalitate angrenați în lumea din jurul nostru. Conform lui Smallwood, Jonathan Schooler, 2015, în The science of Mind Wandering: ”Empirically Navigating the Stream of Consciouness” afirmă că aprox. 47% suntem cu mintea în altă parte. În timp ce citești rândurile de aici poți să remarci cât la % ești cu gândul la text și când îți zboară gândul în altă parte.

Implineste-ti visul!

Asculta aceasta inregistrare audio prin care te antrenezi mental si emotional sa devii propriul arhitect al modului in care reusesti sa iti atingi propriile visuri. Se spune ca atata timp cat reusesti sa faci o reprezentare mentala vizuala puternica a acelor aspecte din viata ta pe care doresti sa le implinesti, atunci sansa de reusita este una foarte mare. De aceea, iti propun sa iti aloci urmatoarele minute sa vizualizezi ceea ce doresti sa se manifeste in viata ta.

Pentru ca acest material audio sa te ajute, este nevoie sa gasesti un spatiu intim, sa te asezi intr-o pozitie confortabila si sa asculti la casti. Iti doresc sa ai cat mai multe revelatii cu privire la viata ta si sa descoperi ca posibilitatile sunt infinite la provocarile care apar.

Daca ai nevoie de spriin pentru a gestiona stresul din viata ta, te invit sa te inscrii in programul LifFit.

Daca vrei sa primesti alte inregistrari audio utile, te invit sa te inscrii la NEWSLETTER.

Copilarie, dulce copilarie

Cel mai tare imi este dor de inocenta pura cu care priveam lumea din jur, de increderea oferita celorlalti, de rasul spontan si galagios, de atata seninatate ca viata e buna si frumoasa. Anii au trecut, picioarele au incercat multi sa mi le aduca pe Pamant, ca si cand forta gravitationala nu era suficienta.

8 motive pentru a apela la terapia cranio-sacrala in timpul sarcinii si in perioada postpartum

 

Dupa o sesiune de terapie cranio-sacrala senzatia majora este ca ai fost cu adevarat ascultata si auzita. Este un tratament holistic, care actioneaza pe toate nivelurile, inclusiv fizic, emotional, mental si spiritual.

Terapia cranio-sacrala poate ajuta intr-un mod bland si neinvaziv sa ajute femeia insarcinata prin faptul ca ii ofera stare de relaxare profunda. Tehnicile blande ajuta la echilibrarea problemelor hormonale, la imbunatatirea fluxului sanguin ale organele reproducatoare si la imbunatatirea abilitatii uterului de a sustine dezvoltarea embrionului.

Scanarea mentala a corpului

Nu este vorba despre a scana corpul la medic, ci este vorba despre a-ti folosi puterea mintii pentru a fi constient de propriul corp. Daca am invata sa ne ascultam corpul, atunci el ne-ar vorbi despre cum se simte, ce are nevoie.

Aceasta este o invitație de conectare profundă a experiențelor din momentul prezent ale corpului.

10 motive pentru care sa apelezi la trekking pentru a reduce stresul

După ani de zile de mers la sală în care simțeam că mă chinui să fac ceva pentru a reduce stresul inerent, am descoperit o formă minunată de a face mișcare, combinând plăcerea de a călători în natură, cu socializarea și bineînțeles cu a mă păstra în formă: Drumețiile montane. Așa am descoperit următoarele beneficii pe care le au aceste drumeții.

1. Schimba starea de spirit

Din fast-life în true-life: ghidul de azi pentru sanatatea de maine

"Sănătatea este un cuvânt cu o tentă largă. Ea privește nu doar corpul, ci și mintea și spiritul...și nu doar durerea sau plăcerea, ci întreaga ființă și perspectivele unui om."

Acest citat al lui James H. West este unul dintre preferatele mele pentru că reușește să rezume atât de bine în doar câteva cuvinte unul dintre adevărurile cele mai importante, vitale ale noastre, oamenilor.

Trezeste-te cu pofta de viata!

Modul in care ne trezim dimineata, felul in care ne incepem ziua, ne impacteaza starea de-a lungul zilei, precum modul in care vom reusi sa facem fata tuturor provocarilor.

Alchimy retreat - detoxifiere fizica, mentala si emotionala

Am deschis anul 2018 cu un retreat de 12 zile in Thailanda, cu conectare la intreaga fiinta, la corp, la minte, la emotii, la stari, la spirit, care nu intamplator se numeste Alchimy Retreat. A fost o combinatie puternica de yoga, meditatie, detoxifiere si reiki.

La inceput lucrurile nu au fost prea roz. Programul prin care treceam aproape zilnic: 2h ritual de curatare interna a corpului, 1h30 detox yoga care se axa pe respiratie si cateva posturi care deblocheaza soldurile, 5h de formare si practica reiki, vreo 2h de meditatie (nidra yoga in mod special).